[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bedrijfshal bouwen: snel en voordelig

Een bedrijfshal bouwen hoeft niet duur te zijn. Bij HudsonBouw maken we gebruik van een Modulair Bouw Systeem MBS om bedrijfsgebouwen of -hallen te realiseren. Dit biedt veel mogelijkheden in vormgeving en houdt de kosten laag. Bovendien kunnen we zo tijdens het bouwen van uw bedrijfshal direct rekening houden met duurzame systemen, zoals Ledverlichting of WTW units en schone frisse lucht.

Voordelen van HudsonBouw

Naast aandacht voor de buitenkant heeft HudsonBouw bij het bouwen van een bedrijfshal ook aandacht voor de binnenkant. Kleur, vorm en creativiteit in het interieur verhogen de sfeer van de werkomgeving, direct een juiste indeling voorkomt aanpassingen achteraf. Met het Interieur Model Schetsplan IMS kunnen we al bij het bouwen van uw bedrijfshal rekening houden met constructie en toepassing van materialen voor bijvoorbeeld magazijn- en productieruimte. Hierdoor dalen inkoopkosten en de eindprijs. Dat is de meerwaarde van bouwen met HudsonBouw.

Advies op maat

Gratis bouwadvies voor het bouwen van een bedrijfshal volgens uw wensen? HudsonBouw heeft een carrousel met 50 voorbeelden voor vormgeving en kleur en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring. Al in een eerste gesprek kunnen wij u een prijsindicatie geven over het bouwen van een bedrijfshal naar wens.[/vc_column_text][vc_btn title=”Gratis bouwadvies aanvragen” style=”flat” shape=”square” color=”orange” link=”url:https%3A%2F%2Fhudsonbouw.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”255″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1507554329427{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Gratis bouwadvies nodig?

bel 06-531 362 66