[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Efficiënt bedrijfspanden bouwen

Een bedrijfspand laten bouwen en direct inzichtelijk wat de kosten zijn rekening houdend met constructie, interieur en toepassing van materialen? HudsonBouw maakt gebruik van het Modulair Bouw Systeem MBS voor het bouwen van bedrijfspanden. Al bij de vormgeving houden we rekening met indeling en inrichting van verschillende ruimtes, waardoor latere aanpassingen na het bouwen van uw bedrijfspand, niet meer nodig is. Bovendien kan zo bij het bouwen van uw bedrijfspand direct rekening gehouden worden met optimaal materiaalgebruik.

Bouwen met voorbedachten rade

Door vooraf rekening te houden met indeling en gebruik van materialen bij het bouwen van een bedrijfspand kunnen we de kosten laag houden. We profiteren van inkoopvoordeel dankzij de combinatie van vooraf te bepalen modulen en aanpassingen aan het bouwproces. De creatieve vormgeving kent ongekende mogelijkheden. Een specifiek interieur kan de sfeer en de productiviteit in een werkomgeving verhogen. HudsonBouw houdt bij het bouwen van uw bedrijfspand al rekening mee. Net als met energiezuinige verlichting of verwarmingssystemen.

Profiteer van kennis en ervaring

HudsonBouw bouwt bedrijfspanden met een uniek Modulair Bouw Systeem MBS en beschikt over een carrousel met 50 voorbeelden voor vorm en kleur. Door jarenlange ervaring in bouwen en interieurontwerp zijn we in staat de beste mogelijkheden te bieden en u in een eerste gesprek al veel te vertellen over de prijs van het bouwen.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Gratis bouwadvies aanvragen” style=”flat” shape=”square” color=”orange” link=”url:https%3A%2F%2Fhudsonbouw.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”255″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1507554329427{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Gratis bouwadvies nodig?

bel 06-531 362 66