Bedrijfspand bouwen: wat zijn de kosten?

Door ons Modulaire Bouw Systeem MBS kunnen we bij HudsonBouw snel bouwen tegen een scherp tarief, zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan de uitstraling van uw pand. In een persoonlijk gesprek zullen we u verrassen in vormgeving, prijs, kwaliteit en de kosten voor het bouwen van uw bedrijfspand. Al tijdens een eerste oriëntatiegesprek kunnen we aan de hand van voorbeeldschetsen een prijsindicatie geven. U weet direct meer over de kosten van het bouwen van een bedrijfspand.

Een unieke uitstraling tegen een scherpe prijs

Kwaliteit en prijs vormen belangrijke elementen bij uw beslissing ten aanzien van het bouwen van een bedrijfspand. Echter, ook de vormgeving is voor de uitstraling van uw bedrijf van belang. HudsonBouw wil graag in een vrijblijvend gesprek laten zien wat we kunnen met vormgeven en hoe dit bijdraagt aan de kosten voor het bouwen van een bedrijfspand. Dit vertalen we naar een Modulair Bouw Systeem MBS met veel voordeel voor de klant.

Wat zijn mijn kosten bij het bouwen van een bedrijfspand?

Ons MBS biedt naast lage kosten voor het bouwen van een bedrijfspand, ook op het gebied van vormgeving vele mogelijkheden. Wij sturen u graag een werkomschrijving voor het bouwen van een bedrijfspand, de prijsbepaling bij het bouwen en een uitgebreide carrousel van vormgeving. Neem contact met ons op via 06-53136266 of via het contactformulier.

Hudsonbouw pand illustratie onderkant 1

Gratis bouwadvies nodig?

bel 06-531 362 66