Het ontwerpen van uw bedrijfspand

De unieke werkwijze van HudsonBouw biedt  veel creatieve mogelijkheden voor de bouw van uw bedrijfspand of bedrijfshal. Het Modulaire Bouw systeem MBS inclusief interieur door HudsonBouw ontwikkeld geeft uw bedrijfspand een exclusieve uitstraling tegen een scherpe prijs.

Op basis van uw wensen kan HudsonBouw voor uw bedrijfsruimte of bedrijfshal een sfeerimpressie verzorgen zodat u direct een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat van uw bouwplannen. Zeker in de fase van het eerste ontwerpconcept kan dan nog worden aangepast, zodat uw hoge verwachtingen nauwkeurig worden gerealiseerd. Deze sfeerprent is erg belangrijk, eigenlijk ziet u direct hoe uw bedrijfspand werkelijk gaat worden.

Inrichting van uw bedrijfsruimte

HudsonBouw heeft met zijn bouw- en interieurpartners niet alleen de nodige expertise in het ontwerpen, bouwen van bedrijfspanden, bedrijfshallen en kantoren, ook op het gebied van inrichting zorgen wij voor een goed ontwerp. In het totaal advies voor uw bouwplan wordt tevens rekening gehouden met  logistieke oplossingen voor magazijn en bedrijfsprocessen voor assemblage en/of productie. Zo krijgt uw pand niet alleen de juiste uitstraling en kwaliteit maar is het ook functioneel optimaal op orde.

Carrousel van vormgeving en kleuren.

Zorg voor het totale bouwproces

Door het Modulaire Bouw Systeem MBS biedt HudsonBouw een snellere realisatie en optimale aandacht voor uw bedrijfspand of bedrijfshal. Vanaf het ontwerp tot en met realisatie van het gehele bouwproces kan met dit Modulaire Bouw Systeem MBS uw bedrijfspand of bedrijfshal met een scherpe prijs worden gerealiseerd. Voor het bepalen van het eerste ontwerp is door HudsonBouw een carrousel ontwikkeld met 50 kleur collages. Uit deze modellen kan een idee worden bepaald voor het uitwerken van het definitieve Bouwplan. Bekijk vooral de Carrousel van vormgeving en kleuren.

Hudsonbouw pand illustratie onderkant 5

Gratis bouwadvies nodig?

bel 06-531 362 66