Onze werkwijze is uniek

De jaren lange ervaring is zichtbaar in de kwaliteit en efficiëntie van onze aanpak. Zo zal in een eerste oriëntatiegesprek de adviseur van HudsonBouw aan de hand van voorbeeld schetsen vanuit de Carrousel van vormgeving en kleuren. direct een prijsindicatie geven. Vergelijk rustig onze prijzen met andere bouwers dan ervaart u meteen de voordelen van het Hudson Modulair Bouw Systeem MBS. Wij bedoelen Modulair Bouwen met economisch verantwoord duurzame normen, daar gaat het toch over ?

Het interieurplan (zonder gasaansluiting) met aandacht voor kostenbesparende verwarming en koeling, lucht/water warmtepomp. Ledverlichting, frisse lucht voorziening met warmte terugwinning WTW en aircosysteem voor een behagelijke werk temperatuur. Deze belangrijke aandachtspunten verhogen de sfeer van de werkomgeving, toch niet onbelangrijk !!

Vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van productieprocessen geeft HudsonBouw voldoende aandacht aan logistiek, magazijn en productieruimte. In een vernuftig totaalplan met interieur waar rekening gehouden wordt met vormgeving, kleur, en creativiteit verhogen we de sfeer van de werkomgeving voor uw medewerkers, toch niet onbelangrijk !! Bekijk vooral de Carrousel met de werkwijze.

Werkwijze collage

Carrousel met de werkwijze

Hudsonbouw pand illustratie onderkant 4

Gratis bouwadvies nodig?

bel 06-531 362 66