Bedrijfspand bouwen kosten

Bedrijfspand bouwen: wat zijn de kosten?

Door ons Modulaire Bouw Systeem MBS kunnen we bij HudsonBouw snel bouwen tegen een scherp tarief, zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan de uitstraling van uw pand. In een persoonlijk gesprek zullen we u verrassen in vormgeving, prijs, kwaliteit en de kosten voor het bouwen van uw bedrijfspand. Al tijdens een eerste oriëntatiegesprek kunnen we aan de hand van voorbeeldschetsen een prijsindicatie geven. U weet direct meer over de kosten van het bouwen van een bedrijfspand.

Een unieke uitstraling tegen een scherpe prijs

Kwaliteit en prijs vormen belangrijke elementen bij uw beslissing ten aanzien van het bouwen van een bedrijfspand. Echter, ook de vormgeving is voor de uitstraling van uw bedrijf van belang. HudsonBouw wil graag in een vrijblijvend gesprek laten zien wat we kunnen met vormgeven en hoe dit bijdraagt aan de kosten voor het bouwen van een bedrijfspand. Dit vertalen we naar een Modulair Bouw Systeem MBS met veel voordeel voor de klant.

Wat zijn mijn kosten bij het bouwen van een bedrijfspand?

Onze werkomschrijving voor het bouwen van een bedrijfspand, de prijsbepaling bij het bouwen en een uitgebreide carrousel van vormgeving en kleuren zijn hier inzichtelijk met een toegangscode. Een code kunt u opvragen via 06-53136266 of via het contactformulier. Ons MBS biedt naast lage kosten voor het bouwen van een bedrijfspand, ook op het gebied van vormgeving vele mogelijkheden.

Hudsonbouw pand illustratie onderkant 1